Βιβλιοθήκη

Αναζήτηση

Προφίλ

Στη σκιά του δράκου

0
Κάποια από τα πιο πολύτιμα έργα τέχνης της Κίνας μεταφέρονται λαθραία στις ΗΠΑ. Μια διεθνής κρίση απειλεί να ξεσπάσει από στιγμή σε στιγμή -εκτός αν ένα παράτολμο σχέδιο για τη σύλληψη των δραστών στεφθεί από επιτυχία.

Κι αυτό εξαρτάται από μια γυναίκα..

. Η Λίνζι Ντάνερ είναι μια εμπειρογνώμων διεθνούς φήμης.

Το κύρος της, η εξειδίκευσή της στα αρχαία ορειχάλκινα καλλιτεχνήματα και η αγάπη της για την Κίνα την καθιστούν ιδανική να αναλάβει ένα ρόλο-κλειδί σ' αυτό το θανάσιμα επικίνδυνο παιχνίδι. Αλλά χρειάζεται προστασία.

..

Ο Τζέικομπ Μακάρθουρ Κάτλιν, ο επονομαζόμενος Δράκοντας, είναι ένας αποστάτης πρώην πράκτορας της CIA, που το όνομά του ψιθυρίζεται ακόμη σε όλη τη νοτιοανατολική Ασία, άλλοτε με μίσος κι άλλοτε με θαυμασμό. Τώρα δουλειά του είναι να εξασφαλίσει ότι η Λίνζι θα πετύχει στην αποστολή της.

Και ότι θα παραμείνει ζωντανή..

. Δύο μαριονέτες σ' ένα λαβύρινθο όπου παραμονεύει ο θάνατος και κάθε βήμα οδηγεί πιο βαθιά στην εξαπάτηση και τις απαγορευμένες επιθυμίες.

Εκεί όπου οι φίλοι αποδεικνύονται εχθροί, η αλήθεια μπορεί να είναι ψέμα και η εμπιστοσύνη μοιραίο λάθος. Και απ' όπου για να βγουν ζωντανοί πρέπει να κόψουν τα σκοινιά τους και να βαδίσουν μαζί στα τυφλά, με μόνο οδηγό το ένστικτό τους.

..


Περισσότερες πληροφορίες
Εκδότης: Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Πρωτότυπος τίτλος: Tell Me No Lies
Έτος έκδοσης: 2005
Σελίδες: 568
ISBN: 978-960-620-153-0Με τη συνεργασία:
Στη σκιά του δράκου - iRead.gr