Βιβλιοθήκη

Αναζήτηση

Προφίλ

Επιχείρηση Χάρικεϊν

0
Το υπερσύγχρονο αμερικανικό πυρηνικό υποβρύχιο κλάσης Seawolf, "U.S.

S. Hurricane", βυθίζεται ανεξήγητα στη Νότια Κινεζική θάλασσα κατά τη διάρκεια μυστικής αποστολής.

Η ανώτατη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των ΗΠΑ θορυβείται και επιχειρεί ν' αποσιωπήσει το γεγονός για να μην εμπλακεί σε ένα επικίνδυνο διπλωματικό παιχνίδι με την αντίστοιχη της Κίνας. Η δολοφονία όμως, ενός υψηλόβαθμου στελέχους του Πενταγώνου, σε συνδυασμό με την εξαφάνιση ενός διακεκριμένου κρατικού επιστήμονα, εμπλέκουν το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών στην υπόθεση, αποκαλύπτοντας έτσι, ένα σκοτεινό παρασκήνιο με κύριους πρωταγωνιστές τις μυστικές υπηρεσίες ασφαλείας, πανίσχυρες κατασκευαστικές εταιρίες όπλων, ξένες αντιπροσωπείες και λογής πολιτικά πρόσωπα.

Το έργο των ομοσπονδιακών πρακτόρων παρεμποδίζεται στην αρχή εύστοχα, με σκοπό τη συγκάλυψη και την αλλοίωση του πορίσματος των ερευνών, αλλά ο ξαφνικός θάνατος της συναδέλφου του κύριου ερευνητή Λόγκαν, στέκεται ως αφετηρία νέων δραστηριοτήτων. Ο πράκτορας, σε συνεργασία με εκπροσώπους των U.

S. Marshals και μια φιλόδοξη δημοσιογράφο, επιχειρούν να παρουσιάσουν ενώπιον του Κογκρέσσου τη συνταρακτική αλήθεια αυτού του πολιτικού θρίλερ.

Όσοι όμως έχουν ήδη ενοχληθεί από τις ενέργειές τους, έχουν φυλάξει την απάντησή τους για το τέλος, βέβαιοι για την ασυλία τους. Οι εξελίξεις πάντως, θα αποτελέσουν έκπληξη για όλους.

..


Περισσότερες πληροφορίες
Εκδότης: Κέντρο Ευρωπαϊκών Εκδόσεων "Χάρη Τζο Πάτση"
Έτος έκδοσης: 2000
Σελίδες: 479
ISBN: 978-960-7988-03-4Με τη συνεργασία:
Επιχείρηση Χάρικεϊν - iRead.gr